Halden

Av 5 mulige har kunder gitt butikken denne vurderingen
4.5

Tista Senter, Walkers Gate 4, 1771 Halden

Specsavers Halden er lokalisert ved Tista Senter, Walkers Gate 4. Du kan finne butikken på 1. etasje. Nærmeste stasjon/busstopp er Fiskebrygga bare 5 minutter fra butikken.

Veibeskrivelse

69 79 11 50

Bestill synstest

Vi holder åpent for deg!

I de nedstengte områdene på Østlandet er optikere unntatt regelen om å holde stengt ihht Covid-19 forskriften § 16 b. Det viktigste for oss er at du vet at uansett om du har bestilt en synstest eller har behov for nye briller eller kontaktlinser, så passer vi godt på deg, både i butikk og på nett . Les mer om hvordan vi skaper trygghet for deg her: https://www.specsavers.no/covid-19/informasjon

Ta kontakt med din lokale Specsavers-butikk for mer informasjon.Du kan lese mer om våre smittevernrutiner her: https://www.specsavers.no/covid-19/informasjon

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Butikktjenester

Tilleggsinformasjon

Mail: halden@no.specsavers.com
Det er parkering ved kjøpesenteret.
Butikken er handicapvennlig.

Kundeanmeldelser

Ellers må jeg skryte av de som jobber på Tista sentret i Halden. Flott service og go forklaring på hva som ble gjort og jeg kom rett inn uten å ha bestilt time.

HELEN, Halden

Alltid greit å handle, rask service og meget gode priser.

JENS, Halden

At både profesjon på optiker, de som tilpasser briller og øvrige ansatte, alle like imøtekommende og profesjonelle på sin måte. Vennlighet setter jeg høyt. Jeg vil komme tilbake hit neste gang jeg skal ha nye briller.

BJØRG, Halden

Møt laget/ Møt eierne
Jørn T. Seim
Jørn T. Seim
Karina Hesse
Karina Hesse