Tromsø

Av 5 mulige har kunder gitt butikken denne vurderingen
4.5

Sjøgata 39, 9008 Tromsø

Veibeskrivelse

77 69 91 90

Bestill time

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Butikktjenester

Tilleggsinformasjon

Mail: tromso@no.specsavers.com

Vi feirer bursdag!

Vi fyller år, og feirer dette med å gi kundene våre et godt tilbud. Derfor får du nå 2for1 på alle briller fra 195 kr.2for1 er for deg som trenger mer enn ett par briller. Til hverdag og helg, fritid og arbeid, skjermen og bilen, eller bare et ekstra par når du ikke husker hvor du la brillene dine. Du kan helt fritt velge innfatning, glass og tillegg på begge parene, men du betaler kun for det dyreste. 

Når du kjøper 2for1 fra 195 kr. får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5) og brilletilpasning  er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. Tilbudet gjelder t.o.m. 28. juli 2018. ©2018 Specsavers.

Kundeanmeldelser

Veldig fornøyd med alt, ble sendt til øyenlege, utført grå stær operasjon, ny synsundersøkelse og uttak av briller. Har tidligere vært kunde hos Brilleland, de skjønte ikke at jeg måtte sendes videre til øyenlege, gikk derfor til Specsavers. Jeg bruker kun Specsavers i framtidige besøk.

TERJE, Tromsø

Helhetsinntrykket. Profesjonelt og vennlig på samme tid.

GUNNAR, Tromsø

Jeg sitter igjen med et inntrykk at dere har tenkt på kunden når rutiner har vært laget og dere forstår veldig godt hva en evt ny brillebruker lurer på.

THOMAS, Tromsø

Bestill time
Møt laget/ Møt eierne
Eilen Eilertsen
Magnar Bjørkeng
Nils Bjarke