Fargelinser

Fargelinser

- kontaktlinser i ulike farger

Finn din butikk

Fargelinser - linser i ulike farger

Har du alltid drømt om brune øyne? Eller kanskje du har lyst til å friske opp blåfargen litt ekstra? Hos Specsavers kan du få fargelinser både med og uten styrke.

Hvilke farger du kan bestille varierer fra leverandør til leverandør, men de mest populære fargene våre fargelinser går i er blå, aqua, grønn, grå, brun og hazel. Har du mørke øyne men ønsker en lysere øyefarge, eksempelvis blå fargelinser til brune øyne, har vi også flere leverandører som tilbyr dette.

Fargelinser med styrke

Dersom du ønsker fargelinser med styrke, har vi autoriserte optikere som kan hjelpe deg med å utrede hvilken styrke som er rett for deg og ditt syn. I tillegg kan våre optikere og medarbeidere hjelpe med hvilken leverandør som leverer de fargelinsene som oppfyller ditt behov best.

Fargelinser uten styrke

Våre kontaktlinser med farge kommer både som månedslinser og endagslinser, selv for deg som ønsker fargelinser uten styrke. Månedslinser passer for deg som ønsker at den nye øyenfargen skal vedvare i det daglige liv, mens endagslinser kan anbefales dersom de skal brukes til en spesiell anledning, som eksempelvis fest. 

 

Per i dag fører vi ikke fargelinser i vår nettbutikk, men kom gjerne innom en av våre butikker, så hjelper vi deg med å finne fargelinsen som passer deg best.

Finn din butikk