Polaroid-solbriller

Solbriller med polariserte glass

Polaroid-solbriller er briller med polariserte glass som nøytraliserer ubehagelige refleksjoner fra eksempelvis snø, vann eller en våt vei. Man opplever gjerne et klarere bilde, og det er langt mindre anstrengende å se gjennom solbrillene, nettopp fordi glassene er polariserte og man blir ikke blendet av det skarpe sollyset. Slike solbriller er derfor godt egnet til bruk ved kjøring, fiske, eller på ute i snøen. 

Hva er Polaroid-solbriller? 

Polaroid-solbriller og andre solbriller med polariserte glass gjør det mer behagelig å være ute i skarpt lys. Polariserte glass eliminerer 99,9% gjenskinn fra horisontale overflater, slik som veier, vann og snø. Du får derfor et blendingsfritt syn med naturlige farger og skarp kontrast. 

 

Fordeler med polariserte glass 

Det er mange fordeler ved å bruke en solbrille med polarisert glass fremfor vanlige solbriller.

  • Minimerer gjenskinn
  • Forbedrer komfort og synsinntrykk
  • 100% UV-beskyttelse
  • Sjokkabsorberende
  • Utmerket for bilkjøring 

Pris på polariserte glass varierer, og koster fra kr. 1000,-. Men når du først har prøvd solbrillene og ser forskjellen mellom polariserte glass og vanlige glass, vil du ikke lenger ha lyst til å bruke vanlige solbriller.

 

Bilkjøring og fiske med solbriller 

Har du noen gang kjørt bil og det har vært vanskelig å se veien på grunn av våt veibane? Eller har du vært ute på fisketur, men det har vært vanskelig å se utover vannet på grunn av de sterke refleksjonene i vannet? 

Med en Polaroid-solbrille eller annen solbrille med polariserte glass vil du kunne kjøre bil i regnet, eller fiske uten å bli forstyrret av refleksjon og gjenskinn. Det samme gjelder om du er på fjellet i snø og sterkt lys, der det kan være vanskelig å se landskapet.

 

Våre solbriller med polariserte glass 

Hos Specsavers kan du velge fargede og polariserte glass med uv-filter i alle våre innfatninger. Hos oss tilbyr vi solbriller til herredame og barn, og polariserte glass får du både med og uten styrke. 

Vi har et stort utvalg solbriller i ulike design og modeller, blant annet fra Polaroid. Uansett behov har vi brillen som passer til deg, alt fra trendy designersolbriller, sportsbriller, til kjørebriller.  

Beskytt øynene dine og finn solbrillen som passer best for deg hos Specsavers, eller kom innom din nærmeste optiker og prøv briller med polariserte glass selv.