Årets solbrilletrender

Solbriller - et viktig motetilbehør

Solbriller er ikke bare nødvendig for å beskytte seg mot solen, det er også et viktig motetilbehør. Dette må du vite om årets solbrilletrender.

I år skal brillene for kvinner være runde, og de kommer i både små og store versjoner. Vi har plukket ut våre runde favoritter fra blant annet Kylie Minogue. Tynne metallinnfatninger i gull, sølv og bronsje dominerer, men merker som Balmain leker også med feminine mønstre. Generelt er solbrillene for sesongen lette og enkle, men statement-solbriller gjør seg også gjeldene, som disse fra Karl Lagerfeld.

Inspirasjonen er hentet fra 70-, 80- og 90-tallet, med smale cateyes som nykommeren denne sesongen.For den nostalgiske kan pilotbrillen fra Lyle and Scott være et godt alternativ til den klassiske pilotbrillen. Fargene er som regel stilrene og nøytrale, som sort, grå, brun og kobber – noen ganger i kombinasjon med oransje eller røde detaljer.

 

Solbrilletrender fra et stort utvalg designere

I tillegg til de nevnte designerne har vi spennende nyheter fra merker som blant annet Tiger of Sweden, Quicksilver, Bruuns Bazaar, Tommy Hilfiger og Timberland. Finn din favoritt i nettbutikken, eller kom innom din nærmeste optiker så hjelper vi deg. 

Vi gjør oppmerksom på at ikke alle våre butikker fører solbriller, og at utvalget vil variere fra butikk til butikk.